Valors

Muntatge, pre-ensamblatge i packaging

Hand

La raó de ser d’AIP és centrar-se al 100% en les necessitats del client, per això estem en constant innovació per tal d’oferir un producte que compleixi amb les seves expectatives.

Missió

Proporcionar la possibilitat de poder integrar totes les fases del producte en un sol proveïdor, atorgant així una comoditat i un servei personalitzat, genera un valor afegit i la despreocupació del client en el procés productiu, no havent d’incórrer en costos afegits, ja que s’estalvia el transport i minimitza el risc de danys.

El nostre nínxol target és donar resposta ràpida i un acabat de qualitat a un client que prefereix treballar amb el valor del factor humà i l’artesania del procés.

Visió

Consolidar-se com el proveïdor de referència per a solucions integrals de xapa, pintura i muntatge per al client. Fidelitzar el client i assessorar-lo en el que necessiti. Transgredir el convenvional i assentar un nou concepte de servei integral en el sector.

Valors

Abnegació, qualitat i compromís.

El servei i la disponibilitat màxima és el fet característic del nostre ADN. Busquem implicar-nos i involucrar-nos amb el client per poder satisfer les seves necessitats de manera àgil i eficient.

AIP és una empresa cosmopolita amb respecte mutu dins la diversitat personal i cultural amb independència d’ètnia, religió, discapacitat o país de procedència dels seus treballadors.

Organigrama AIP

Com podem
ajudar-te?

El nostre equip de professionals està sempre disponible per atendre qualsevol dubte sense compromís.