Història

 • 1946 Inicis

  Fundació d'Eduardo Valero S.L.

  El 1946 Eduardo Valero Alarcón funda l'empresa Eduardo Valero S.L. La seva activitat principal es basa en l'aplicació de pintura a corró sobre parets i paviments.

 • 1992 2a generació

  Procés de professionalització

  El 1992 amb l'arribada de la segona generació (Eduard Valero Herrero) es renova per complet l'empresa i es funda AIP (Aplicacions integrals de pintura SL), absorbint EDUARDO VALERO SL. S'advoca per un creixement més industrial i s'adquireix una nau de 1200 m2 a Badalona. Adquirim les nostres primeres cabines pressuritzades, forns de calor i equips fixos que permeten introduir-nos en sectors més específics com el del Packaging, el Ferroviari o l'Alimentari.

  Implementació sistema ISO. El 1998 ens certifiquem en el Sistema ISO 9001 que ens permet afermar AIP com a empresa pionera dins el sector ferroviari.

 • 2010 3a generació

  Expansió cap al sector metal·lúrgic

  El 2010, coincidint amb l'entrada en l'empresa de la tercera generació (Eduard Valero Pasquina), es produeix una nova expansió en el CORE de l'empresa. Ens traslladem a les actuals instal·lacions de Montcada i Reixac de 2500 m2 i s'implanta un nou departament a AIP SL: la secció de Transformació Metàl·lica, que inclou tall, plegat i soldat de tot tipus de metalls, i s'implementa a fi de seguir creixent dins d'un mercat immers en la profunda crisi industrial de 2008.

 • 2012 Incendi

  Aturada de l'activitat

  En març de 2012 es declara un incendi a les instal·lacions de Montcada que obliga a aturar l'explotació de l'empresa durant 12 mesos, i en el que es duen a terme els treballs de reparació i reemplaçament dels danys produïts pel foc.

 • 2013 Ressorgiment

  Tornada a l'acció

  El març de 2013, i després de 5 anys de crisi i un any d'inactivitat, amb un equip totalment renovat i amb totes les ganes i il·lusió del món, estem preparats per acceptar el repte de tornar a l'acció.

  Adquisició de LACADOS 2000. El gener de 2017, el grup AIP adquireix l'empresa LACADOS 2000 a fi de poder donar resposta als treballs d'acabats de peces més petites, ja sigui en plàstic, metall o fusta.

 • 2018 Internacionalització

  Implantació del forn de soldadura

  Al principi de 2018 s'afegeix el procés de soldadura Brazing per forn alta temperatura a la família, i es comencen a posar les bases per a la nova meta de la companyia: l'EXPORTACIÓ

Com podem
ajudar-te?

El nostre equip de professionals està sempre disponible per atendre qualsevol dubte sense compromís.